Hvis du gerne vil imponere dine gæster ekstra meget i år, når de kommer til juleaften eller til julefrokost, så følg godt med her.
For ’Den store bagedyst’ finalisten Christina Norre kan lære dig, hvordan du ud fra noget, som du sikkert allerede har hjemme i køkkenskuffen, kan lave smukke dekorationer på dine juledesserter.
Du har nok ikke tænkt over det, men bagepapir kan tilsyneladende bruges til meget mere, end man lige umiddelbart tror.
-I stedet for at bruge sprøjtepose til chokoladearbejde, så kan man sagtens bruge bagepapir, som man klipper i en trekant og laver et kræmmerhus af, forklarer hun til Newsner Danmark og fortsætter:
-Man kan hælde chokolade i, så kan man sprøjte det ud på papir og lade det stå og størkne, så har man nogle flotte snirkler eller andet man kan komme på sine desserter til jul eller nytår, forklarer den dygtige bager.
Det simple trick betyder ikke kun, at du ikke behøver at bruge dine penge på forskellige sprøjteposer, men bagepapiret åbner op for helt nye muligheder og mønstre.
-Det fungerer lige så godt. Det fine ved det er, når man klipper hul i papirsposen, så har man nogle fine kanter, der slipper chokoladen på en bestemt måde, fremfor når man har det i en sprøjtepose.
Du kan se den præcise vejledning ved at klikke på linket her eller lige herunder:
Sikke et fantastisk tip. Det må jeg helt sikkert prøve. Hvad tænker du om det? Del gerne din mening med os i kommentarfeltet på Facebook.